Idogo-Qigong lessen najaar 2023

Oefenen voor een gezonder leven:
via bewegingen die makkelijk zijn te leren creëer je balans in je lichaams-houding.


Wie wil dat niet: meer vitaliteit en een soepeler lijf? Dat kan via Idogo®Qigong. Idogo staat voor eenvoudige oefeningen, waarbij een speciale houten oefenstok wordt gebruikt. Door de bewegingen met deze stok breng je je lichaamshouding in een natuurlijke balans. De stok helpt je om je grens te voelen. Het effect is ook, dat je meer lichaamsbewustzijn en stabiliteit creëert. Na regelmatig oefenen – zelfs al bij enkele minuten per dag – word je vitaler en beweeglijker. Door te oefenen maak je ook eventuele spanningen en verkrampingen in je lichaam los. Dat werkt heel bevrijdend!

Idogo®Qigong is gebaseerd op zeer oude oosterse bewegingsvormen, die gecom-bineerd zijn met hedendaagse, westerse trainingsinzichten. Idogo is geschikt voor alle leeftijden. De oefeningen kunnen zowel staand als zittend uitgevoerd worden en zijn dan ook goed te doen als je ouder bent of een bewegingsbeperking hebt.

De oefeningen worden met een houtenstok gedaan en zijn makkelijk te leren.

De basisoefeningen zijn voor:
- meer vitaliteit
- natuurlijke balans van je lichaamshouding
- meer bewegelijkheid
- meer lichaamsbewustzijn
- verbetering van je stabiliteit in je centrum

Tijdens de Idogo lessen wordt een oefenstok ter beschikking gesteld. Het is ook mogelijk om een stok te huren om thuis te oefenen. Tevens zijn de stokken ook te koop bij ons.
De stok kost € 56, huur € 25 plus borg € 30.

Woensdag: 30-8 t/m 11-10-2023 (7x)
Tijd: 19.00 – 20.15 uur
Plaats: Griegstraat 2, 2625 AN Delft
Gymzaal Laurentiusschool
Lesgeld: 7 lessen € 105

Aanmelden & info: Zie "Contact"

Comfortabel zittende kleding, zonder strakke taille en platte schoenen zijn aan te bevelen (geen 'straat'schoenen in de gymzaal!).
Neem je waterfles mee.

Laatst bijgewerkt: 11:38 28-08-2023