LET OP: Helaas zijn berichten via het contactformulier door een storing niet bij ons binnengekomen in een bepaalde periode vóór 15 augustus 2023. Heeft u ons een bericht gestuurd en geen reactie ontvangen? Dan verzoeken wij u vriendelijk nogmaals contact op te nemen. Excuses voor het ongemak.
Oefenen voor een gezonder leven: via bewegingen die makkelijk zijn te leren creëer je balans in je lichaams-houding.

Wie wil dat niet: meer vitaliteit en een soepeler lijf? Dat kan via Idogo®Qigong. Idogo staat voor eenvoudige oefeningen, waarbij een speciale houten oefenstok wordt gebruikt. Door de bewegingen met deze stok breng je je lichaamshouding in een natuurlijke balans. De stok helpt je om je grens te voelen. Het effect is ook, dat je meer lichaamsbewustzijn en stabiliteit creëert. Na regelmatig oefenen – zelfs al bij enkele minuten per dag – word je vitaler en beweeglijker. Door te oefenen maak je ook eventuele spanningen en verkrampingen in je lichaam los. Dat werkt heel bevrijdend!

Idogo®Qigong is gebaseerd op zeer oude oosterse bewegingsvormen, die gecombineerd zijn met hedendaagse, westerse trainingsinzichten. Idogo is geschikt voor alle leeftijden. De oefeningen kunnen zowel staand als zittend uitgevoerd worden en zijn dan ook goed te doen als je ouder bent of een bewegingsbeperking hebt.

Voor meer achtergrond informatie in het Duits, Engels en Frans zie www.idogo.com.